Menyer og priser

Forretter

 

kr 90.-

 

Laks og lefserull

Med snøfrisk

På salatseng.

 

Grønnsaksuppe julienne

 

Marinert kylling på mango salat

med sweetchili/basalmico dressing

 

carpaccio av ørret

med urte dressing

 

Laksemousse

med krepsehaler og urte dressing

---------------------------------------------------------

 

Supper kr 50.-

 

Blomkål, sjampinjong, asparges,

brokkoli og blomkål, potet og purreløk

med mer.

---------------------------------------------------------

 

Hovedretter 2 g servering kr 445.-

 

Oksestek med friske grønnsaker

Valgfrie poteter og rødvinssaus

 

Lammestek med friske grønnsaker

Valgfrie poteter og portvinssaus

 

Svinestek med friske grønnsaker

Valgfrie poteter og urtesaus

 

Urtebakt steinbit

En av sjøens mest velsmakende fisker.

En sikker vinner.

Med friske grønnsaker hummersaus og valgfrie poteter

---------------------------------------------------------

 

Hovedretter 2 g servering kr 480.-

 

Helstekt indrefilet av okse

Med friske grønnsaker, rødvinssaus

og valgfrie poteter

 

Kalvestek

Med friske grønnsaker, urtesaus

og valgfrie poteter

 

Reinsdyrstek

Med friske grønnsaker, valgfrie poteter

og viltsaus

---------------------------------------------------------

 

Dessert kr 60.-

 

Iskake med friske frukter og fyr.

 

Frisk, marinert fruktsalat med krem

 

Hjemmelaget karamellpudding med skogsbær

 

Hjemmelaget eplekake med is

---------------------------------------------------------

 

Dessert kr 75.-

 

Hjemmelaget frisk sorbett av sitron, kiwi og bringebær,

med appelsin saus

 

Sjokoladefondant med skogsbær

 

Fransk sjokolademousse med appelsinsalat

 

---------------------------------------------------------

 

Priser per rett.

Minimumsbestilling, hovedrett til 20 voksne.

Kontakt meg for muligheter og priser

 
 
 

 

Selskaps meny Mat Gleder

 

Menyforslag 1

 

3 retter kr 575.-

2 retter kr 525.-

 

Laksemousse

Med krepsehaler og urte dressing

 

Helstekt indrefilet av okse

Med friske grønnsaker, rødvinssaus

og urte bakte poteter

 

Hjemmelaget frisk sorbett av sitron, kiwi og bringebær,

med appelsin saus

---------------------------------------------------------

 

Menyforslag 2

 

3 retter kr 560.-

2 retter kr 510.-

 

carpaccio av ørret

med urte dressing

 

Kalvestek

Med friske grønnsaker, urtesaus

og pommes chateaux

 

Iskake med friske frukter og fyr.

---------------------------------------------------------

 

Menyforslag 3

 

3 retter kr 520.-

2 retter kr 470.-

 

Marinert kylling på mango salat

med sweetchili/basalmico dressing.

 

Urtebakt steinbit

En av sjøens mest velsmakende fisker med noen av de beste urter fra land.

En sikker vinner.

Med friske grønnsaker hummersaus og persillepoteter

 

Fransk sjokolademousse med appelsinsalat

---------------------------------------------------------

 

Menyforslag 4

 

3 retter kr 535.-

2 retter kr 485.-

 

Grønnsaksuppe julienne

 

Lammestek med friske grønnsaker

Pommes chateaux og portvinssaus

 

Hjemmelaget karamellpudding med skogsbær

---------------------------------------------------------

 

Menyforslag 5

 

4 retter kr 595.-

2 retter kr 515.-

 

Forrett:

Spekeskinke med melon

 

Mellomrett/venterett

hjemmelaget appelsinsorbé med cointreau

 

Hovedrett

Kalvestek

Med friske grønnsaker, urtesaus og utrestekte poteter.

 

Dessert

Sjokoladefondant med skogsbær

---------------------------------------------------------

 

Menyforslag 6

 

3 retter kr 575.-

2 retter kr 525.-

 

Forrett:

Sweet chili marinert kylling på mango salat

med basalmico/sweet chili dressing.

 

Hovedrett:

Helstekt tropisk marinert indrefilet

med dampede grønnsaker, ovnsbakte poteter

og tropisk fløtesaus.

 

Dessert:

Hjemmelaget eksotisk fruktsorbett med bringebær.

---------------------------------------------------------

 

 

 

 

Minimums bestilling på alle menyer er hovedrett + forrett eller dessert til 20 voksne.

 

Hvis det er ønskelig med enkelte retter med en liten vri eller litt annerledes en fremsatt er det selvsagt mulig.

Denne menyen er hovedsakelig laget som en standard mal med gode muligheter til å sy sammen og tilrettelegge etter ønske.

Eventuell vin er lettest å gi forslag på når hele menyen er bestemt.

Her anbefaler jeg å benytte seg av ekspertisen til ansatte i vinmonopolet.

 

I prisene inngår tilrettelegging, forbereding og opp legging av rettene.

Jeg er også behjelpelig med planlegging, oppsett av kjøreplan og andre spørsmål vedrørende gjennomføring av selskapet.

Alle priser er inkl. mva.

Jeg vil også være tilstede til bordsettet er over og kjøkkenet er vasket og ryddet.

 

Serveringspersonale og drikke vil selvsagt komme utenom.

 

Kjøring kommer i tillegg for transport over 15 km med kr 15 pr km.

 

Hvis ønskelig kan jeg være lenger utover bordsettet da til kr 500.- pr time.

Vanlig er da til alle bord, bar og kjøkken - annretning er ryddet

vanligvis ca 1 time etter siste gjest er gått.